Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη: 9:00 - 21:00, Τρίτη, Παρασκευή: 9:00 - 18:00, Σάββατο 10:00 - 14:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλείσθε να προσέρχεστε στο Κέντρο Εμβρυομητρικής Ιατρικής τηρώντας τις οδηγίες πρόληψης του Ε.Ο.Δ.Υ. για τον Covid 19, που ισχύουν για όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Η χρήση μάσκας κρίνεται απαραίτητη, τόσο από τις εγκύους όσο και από το άτομο που θα συνοδεύει την έγκυο, κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο.

Φορέστε μάσκα, προστατεύστε την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας.

Έλεγχοι Υπερήχων

Διαγνωστικοί Έλεγχοι

Έλεγχος Ανατομικών Ανωμαλιών - Υπερηχογράφημα 2ου Τριμήνου

Πραγματοποιείται μεταξύ 20ης και 24ης εβδομάδας κύησης και πρόκειται για μια ιδιαιτέρως λεπτομερή υπερηχογραφική εξέταση του εμβρύου που ελέγχει την ανατομία και την ανάπτυξη του εμβρύου. Κατά τη διάρκεια του υπερηχογραφήματος εξετάζεται κάθε τμήμα του σώματος του εμβρύου, προσδιορίζεται η θέση του πλακούντα, εκτιμάται η ποσότητα του αμνιακού υγρού, και μετράται η ανάπτυξη του εμβρύου.

Ιδιαίτερη προσοχή δίδεται στον εγκέφαλο, το πρόσωπο, την σπονδυλική στήλη, την καρδιά, το στομάχι, το έντερο, τους νεφρούς και τα άκρα.

Εάν ανιχνευθούν ανωμαλίες, η σημασία των ευρημάτων συζητείται εκτενώς με τον Ιατρό κ. Βασίλη Παπαδόπουλο  (Αναπληρωτή Καθηγητή Μαιευτικής – Γυναικολογίας,  Εμβρυομητρικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών).

  •  
    Κόστος Ελέγχου

    Μονήρης Κύηση: Το κόστος ανέρχεται στα 150€.

    Δίδυμος Κύηση: Το κόστος ανέρχεται στα 180€.