Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη: 9:00 - 20:30, Τρίτη, Παρασκευή: 9:00 - 18:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και ειδικότερα της ευαίσθητης ομάδας των εγκύων που προσέρχονται για τον απαραίτητο προγεννητικό έλεγχο στην Εμβρυομητρική και Ιατρική της Γυναίκας, παρακαλείσθε θερμά στα ραντεβού σας με τους Ιατρούς μας, να προσέρχεστε με έναν μόνο συνοδό και χωρίς τη συνοδεία μικρών παιδιών. Ο συνοδός σας θα πρέπει εάν έχει νοσήσει ή εμβολιαστεί να έχει μαζί του το αντίστοιχο πιστοποιητικό, στην περίπτωση που ο συνοδός σας είναι ανεμβολίαστος θα πρέπει να έχει υποβληθεί σε rapid test την προηγούμενη μέρα από την επίσκεψή σας στο ιατρείο μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Προγεννητικός Έλεγχος

Καλό θα είναι να γνωρίζετε

Ο προγεννητικός έλεγχος του εμβρύου πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και σκοπό έχει να δώσει μία καλή εικόνα στον γυναικολόγο αλλά και στους μέλλοντες γονείς για την κατάσταση της υγείας του μωρού. Μπορεί να διαχωρισθεί στον βασικό και στον εξειδικευμένο προγεννητικό έλεγχο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Πρόκειται για τη χρήση υπερηχητικών ακουστικών κυμάτων, τα οποία δεν ακούγονται, ούτε γίνονται αισθητά αλλά δίνουν την εικόνα του εμβρύου και του πλακούντα, όπως επίσης και των εσωτερικών γεννητικών οργάνων (μήτρα – ωοθήκες).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...