Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη: 9:00 - 20:30, Τρίτη, Παρασκευή: 9:00 - 18:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και ειδικότερα της ευαίσθητης ομάδας των εγκύων που προσέρχονται για τον απαραίτητο προγεννητικό έλεγχο στην Εμβρυομητρική και Ιατρική της Γυναίκας, παρακαλείσθε θερμά στα ραντεβού σας με τους Ιατρούς μας, να προσέρχεστε με έναν μόνο συνοδό και χωρίς τη συνοδεία μικρών παιδιών. Ο συνοδός σας θα πρέπει εάν έχει νοσήσει ή εμβολιαστεί να έχει μαζί του το αντίστοιχο πιστοποιητικό, στην περίπτωση που ο συνοδός σας είναι ανεμβολίαστος θα πρέπει να έχει υποβληθεί σε rapid test την προηγούμενη μέρα από την επίσκεψή σας στο ιατρείο μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ενημέρωση σε σχέση με τον προγεννητικό έλεγχο και όχι μόνο...

Τιμητική διάκριση για Βασίλη Παπαδόπουλο

Τιμητική διάκριση στον Αναπληρωτή Καθηγητή  Μαιευτικής – Γυναικολογίας και Εμβρυομητρικής Ιατρικής Βασίλη Παπαδόπουλο ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς του στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του  Πανεπιστημίου Πατρών, απονεμήθηκε στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης για τους Τρείς Ιεράρχες  και την Ημέρα των Γραμμάτων που πραγματοποιήθηκε στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Πάτρας.

 

Ο κ. Παπαδόπουλος τιμήθηκε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών που αφυπηρέτησαν το ακαδημαϊκό έτος  2020-21 και τους απονεμήθηκαν  τιμητικές  πλακέτες και διπλώματα.

Την απονομή του Επαίνου και της τιμητικής πλακέτας στον Αναπληρωτή Καθηγητή  Μαιευτικής – Γυναικολογίας και Εμβρυομητρικής Ιατρικής Βασίλη Παπαδόπουλο, πραγματοποίησε ο Αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής κ. Μάρκος Μαραγκός, παρουσία και του Αντιπρύτανη Οικονομικών και Προγραμματισμού κ. Δημήτριου Σκούρα.