Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη: 9:00 - 20:30, Τρίτη, Παρασκευή: 9:00 - 18:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και ειδικότερα της ευαίσθητης ομάδας των εγκύων που προσέρχονται για τον απαραίτητο προγεννητικό έλεγχο στην Εμβρυομητρική και Ιατρική της Γυναίκας, παρακαλείσθε θερμά στα ραντεβού σας με τους Ιατρούς μας, να προσέρχεστε με έναν μόνο συνοδό και χωρίς τη συνοδεία μικρών παιδιών. Ο συνοδός σας θα πρέπει εάν έχει νοσήσει ή εμβολιαστεί να έχει μαζί του το αντίστοιχο πιστοποιητικό, στην περίπτωση που ο συνοδός σας είναι ανεμβολίαστος θα πρέπει να έχει υποβληθεί σε rapid test την προηγούμενη μέρα από την επίσκεψή σας στο ιατρείο μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Εμβρυομητρική & Ιατρική της Γυναίκας

MFM Hellas

Με οδηγό το επιστημονικό του ενδιαφέρον για τους διαγνωστικούς υπερήχους, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας και Εμβρυομητρικής Ιατρικής Βασίλης Παπαδόπουλος, ίδρυσε το 2012 το Κέντρο Εμβρυομητρικής Ιατρικής (Maternal Fetal Medice – MFM) στην Πάτρα.

Το κέντρο ασχολείται αποκλειστικά με την Προγεννητική διάγνωση και τη Μαιευτική – Γυναικολογική υπερηχογραφία, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης κυήσεων υψηλού κινδύνου. Παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξειδικευμένης φροντίδας με γνώμονα την προσωπική επαφή και την εκτενή πληροφόρηση.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Παπαδόπουλος Βασίλειος, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος

Παπαδόπουλος Βασίλης

O Παπαδόπουλος Βασίλειος, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος στην Εμβρυομητρική και Ιατρική της Γυναίκας.

Είναι απόφοιτος της Προτύπου Ευαγγελικής Σχολής Νέας Σμύρνης και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ έκανε ειδικότητα στη Μαιευτική - Γυναικολογία, στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 1998 έως το 2011 ήταν επιμελητής ΕΣΥ στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του ΠΓΝΠ, ενώ στο διάστημα 2001 έως 2003 ήταν Research Fellow με εκπαιδευτική άδεια στο Harris Birthright Research Center στο Νοσοκομείο King's College του Λονδίνου, για εξειδίκευση στην Εμβρυομητρική Ιατρική. Το 2006 ανακηρύχθηκε διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Από το 2016 έως και σήμερα είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επίσης είναι Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εμβρυομητρικής Ιατρικής,  ενώ από το 2003 έως και σήμερα είναι υπεύθυνος του Τμήματος Προγεννητικού Ελέγχου και Υπερήχων της Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ.

Τσιβεριώτης Κώστας

Ο Κωνσταντίνος Τσιβεριώτης, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, είναι συνεργάτης στην Εμβρυομητρική και Ιατρική της Γυναίκας.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και έκανε ειδικότητα στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά το διάστημα 2014 – 2016 εξειδικεύτηκε στην Εμβρυομητρική Ιατρική στο Harris Birthright Research Centre στο Νοσοκομείο King's College του Λονδίνου.

Από το 2016 είναι επιστημονικός συνεργάτης της Μαιευτικής – Γυναικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και ιατρός του Τμήματος Προγεννητικού Ελέγχου και Υπερήχων της Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ.

Πέππα Μπέττυ Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, MScΔ/ντρια Εταιρικής Διακυβέρνησης

ΧΩΡΟΙ

Εξοπλισμός Πολυϊατρείου

O τελευταίας τεχνολογίας υπερηχοτομογράφος VOLUSON E10 BT21 προστέθηκε πρόσφατα στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του Πολυϊατρείου Εμβρυομητρικής και Ιατρικής της Γυναίκας στην Πάτρα.

Ο συγκεκριμένος υπερηχοτομογράφος αποτελεί την κορυφαία και τεχνολογικά πιο εξελιγμένη και καινοτόμα πλατφόρμα Υπερηχοτομογραφίας Women Healthcare του οίκου GE Healthcare και παρέχει νέα δεδομένα στην σύγχρονη Υπερηχογραφία στον τομέα της Μαιευτικής – Γυναικολογίας.

Είναι κατασκευασμένος για να καλύπτει τις ανάγκες των επιστημόνων-χειριστών του, αφού σχεδιάστηκε με σκοπό την ανάπτυξη λύσεων και την μεγιστοποίηση της απόδοσης στην ποιότητα της απεικόνισης.

Ο υπερηχοτομογράφος Voluson E10 ΒΤ21 με τη νέα αρχιτεκτονική Radiance System Architecture της GE Healthcare είναι το πλέον προηγμένο σύστημα της σειράς Voluson και εισάγει νέα πρότυπα στην απεικόνιση της Μαιευτικής - Γυναικολογίας με περισσότερη ευκρίνεια, μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία.