Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη: 9:00 - 20:30, Τρίτη, Παρασκευή: 9:00 - 18:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και ειδικότερα της ευαίσθητης ομάδας των εγκύων που προσέρχονται για τον απαραίτητο προγεννητικό έλεγχο στο Κέντρο Εμβρυομητρικής Ιατρικής, παρακαλείσθε θερμά στα ραντεβού σας με τους Ιατρούς του Κέντρου μας, να προσέρχεστε με έναν μόνο συνοδό και χωρίς τη συνοδεία μικρών παιδιών. Ο συνοδός σας θα πρέπει εάν έχει νοσήσει ή εμβολιαστεί να έχει μαζί του το αντίστοιχο πιστοποιητικό, στην περίπτωση που ο συνοδός σας είναι ανεμβολίαστος θα πρέπει να έχει υποβληθεί σε rapid test την προηγούμενη μέρα από την επίσκεψή σας στο Κέντρο μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Κλινική & Επιστημονική Εμπειρία

Σχετικά με το Κέντρο Εμβρυομητρικής Ιατρικής
MFM Hellas

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΒΡΥΟΜΗΤΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Με οδηγό το επιστημονικό του ενδιαφέρον για τους διαγνωστικούς υπερήχους, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας και Εμβρυομητρικής Ιατρικής Βασίλης Παπαδόπουλος, ίδρυσε το 2012 το Κέντρο Εμβρυομητρικής Ιατρικής (Maternal Fetal Medice – MFM) στην Πάτρα.

Το κέντρο ασχολείται αποκλειστικά με την Προγεννητική διάγνωση και τη Μαιευτική – Γυναικολογική υπερηχογραφία, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης κυήσεων υψηλού κινδύνου. Παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξειδικευμένης φροντίδας με γνώμονα την προσωπική επαφή και την εκτενή πληροφόρηση.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Παπαδόπουλος Βασίλειος, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος

Παπαδόπουλος Βασίλης

O Παπαδόπουλος Βασίλειος, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Εμβρυομητρικής Ιατρικής.

Είναι απόφοιτος της Προτύπου Ευαγγελικής Σχολής Νέας Σμύρνης και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ έκανε ειδικότητα στη Μαιευτική - Γυναικολογία, στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 1998 έως το 2011 ήταν επιμελητής ΕΣΥ στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του ΠΓΝΠ, ενώ στο διάστημα 2001 έως 2003 ήταν Research Fellow με εκπαιδευτική άδεια στο Harris Birthright Research Center στο Νοσοκομείο King's College του Λονδίνου, για εξειδίκευση στην Εμβρυομητρική Ιατρική. Το 2006 ανακηρύχθηκε διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Από το 2016 έως και σήμερα είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επίσης είναι Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εμβρυομητρικής Ιατρικής,  ενώ από το 2003 έως και σήμερα είναι υπεύθυνος του Τμήματος Προγεννητικού Ελέγχου και Υπερήχων της Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ.

Μιχαήλ Γιώργος, Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Μιχαήλ Γιώργος

O Μιχαήλ Γιώργος, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, είναι συνεργάτης του Κέντρου Εμβρυομητρικής Ιατρικής.

Είναι απόφοιτος του Βαρβακείου Πειραματικού Λυκείου Ψυχικού και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έκανε ειδικότητα στη Μαιευτική - Γυναικολογία, στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχοντας διατελέσει το 2006 Research Fellow στο Royal College of Surgeons in Ireland στο Δουβλίνο, εξειδικευόμενος στην Κολποσκόπηση και Τραχηλική Παθολογία, το 2007 ανακηρύχθηκε διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Εργάστηκε ως ιδιώτης ιατρός στην Πάτρα (2007-2010) και κατόπιν (2010-2013) ως Επιμελητής Α ΕΣΥ στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αιγίου.

Ο Γιώργος Μιχαήλ είναι Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και από το 2013 είναι υπεύθυνος του Τμήματος Κολποσκόπησης & Τραχηλικής Παθολογίας της Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ. Από το 2015 είναι Εκπαιδευτής (Trainer) της Βρετανικής Εταιρίας Κολποσκόπησης & Τραχηλικής Παθολογίας και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Κολποσκόπησης & Τραχηλικής Παθολογίας.

Τσιβεριώτης Κώστας

Ο Κωνσταντίνος Τσιβεριώτης, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, είναι συνεργάτης του Κέντρου Εμβρυομητρικής Ιατρικής.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και έκανε ειδικότητα στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά το διάστημα 2014 – 2016 εξειδικεύτηκε στην Εμβρυομητρική Ιατρική στο Harris Birthright Research Centre στο Νοσοκομείο King's College του Λονδίνου.

Από το 2016 είναι επιστημονικός συνεργάτης της Μαιευτικής – Γυναικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και ιατρός του Τμήματος Προγεννητικού Ελέγχου και Υπερήχων της Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ.

Μανταγού Λητώ

Η Λητώ Μανταγού, Παδοκαρδιολόγος-Εμβρυοκαρδιολόγος, είναι συνεργάτης του Κέντρου Εμβρυομητρικής Ιατρικής.

Είναι πτυχιούχος και Διδάκτωρ της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική σε Πανεπιστημιακές Κλινικές του Βελγίου ( CHU, Liege), Γαλλίας ( CHU, Nice) και Πατρών (ΠΓΝΠ). Ειδικεύτηκε στην Παιδοκαρδιολογία στην Πανεπιστημιακή Παιδοκαρδιολογική Κλινική του Hopital de La Timone της Μασσαλίας(2011-2013) και στην Παδοκαρδιολογική Κλινική του Leeds General Infirmary Hospital, UK (2013-2015). Εξειδικεύτηκε στην Εμβρυϊκή Καρδιολογία την Πανεπιστημιακή Παιδοκαρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Alder Hay, Liverpool και στην Παιδοκαρδιολογική Κλινική του Leeds General Infirmary Hospital, UK (2015-2018). Το 2018 της απονεμήθηκε ο τίτλος της Επίτιμης Διευθύντριας ( Honorary Consultant) Παιδοκαρδιολογίας- Εμβρυοκαρδιολογίας στο LGI Hospital του Leeds.

Επέστρεψε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2018 και ανέλαβε υπεύθυνη του Τμήματος Εμβρυικής Καρδιολογίας του ΜΗΤΕΡΑ στην Αθήνα και του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΒΡΥΟΜΗΤΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ στην Πάτρα.

Πέππα Μπέττυ Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, MScΔ/ντρια Εταιρικής Διακυβέρνησης

Πρωτοψάλτη ΜάχηManagement Support Supervisor

ΧΩΡΟΙ